aku
homeo
pszicho1
kepzesek1
1 2 3 4

Páciensek részére

Akupunktúra

Mikor egy embert megismerek, először alaposan kikérdezem. Itt az általa megélt tünetek, érzések, és azok kiváltó okai, történései érdekelnek. Közben megfigyelem a hangját, tekintetét, mozdulatait, bőrét.

Bővebben...:

Homeopátia

KEDVES BETEGEK, BARÁTOK, ISMERŐSÖK.-koronavírus járvány javaslatok

A  járvány kapcsán összeraktam néhány orvos kollégámmal közösen egy javaslatot a koronavírus járvány megelőzésére és kezelésére.

Megelőzés:

PRIMULA C12- ez kankalin-most nyílik a kertekben, tele a virágboltok. Elkészítés: befőttes üvegbe 2 dl csapvíz+0,5 dl alkohol/pálinka, cognac stb./, bele egy primula virág szárral és 2 levél- 3 napig lefedve álljon. Kiöntjük az egészet, nem mossuk ki az üveget, hanem ami az üveg falán maradt-hígítjuk: 2,5 dl csapvíz az üvegbe, 100x összerázzuk/lefedve/, majd kiöntjük, újabb 2,5 dl csapvíz az üvegbe, 100x összerázzuk-kiöntjük...ezt a műveletet 12x megcsináljuk. Az utolsó adag összerázott vízbe 2 kiskanál alkohol, és kész a primula C12- beleteszünk még 1/3 fiola Oscillococcigumot. Ebből a keverékből naponta 5 cseppet teszünk a nyelvünkre valamelyik evés után. Használhatja az egész család. Erősíti a tüdőt és a felső légutakat, kipucolja a váladékokat.

ARTEMISIA ANNUA /EGYNYÁRI ÜRÖM TEA

Széles spektrumu antiviralia-antibakteriális szer. Eddig daganatok körüli gyulladás kezelésére használták, de vírusölő tulajdonsága miatt ebben a járványban, illetve a bárkiben lappangó fertőzésekre jó-felszámolja.Napi 1 csésze tea, 2 kiskanál fű/3dl víz forrázva, 10 percig álljon.Interneten rendelhető.

ARGENTUM NITRICUM C200- heti 2x5, van gyulladáscsökkentő-vírusellenes hatása, de félelemre is hat. Heti 2x5 golyót elszopogatni szükség esetén-nem mindenkinek kell. Patikákban kapható.

ARSENICUM ALBUM C30- heti 2x5 golyó, vagy C200- egyszer 5 golyót elszopogatni- energiát ad a szervezetnek, véd a fertőzéstől, lecsökkenti a félelmet- mindenkinek egyszer be kellene vennie./patikákban kapható/

HERBAFERM- oldat. Fermentált gyógynövények, élő bakteriumokat tartalmaz, mely visszapótolja a bél normál bakteriumflóráját, regenerálja a beleket-fontos a jó tüdő működéshez! 2x 15 csepp/nap . Interneten rendelhető.

C vitamin 2000mg/nap, jobb AMLA/ indiai egres pora/-ez jobban felszívódik/,   D3 vitamin minimum3000 NE/nap, Selenium 100 mg/nap

Kezelésre

ugyanezek, de az üröm teából 2-3 csésze/nap, és Zapper készülék/ kórokozó ölő- interneten kapható/

A fb-n látható képek a 2 növényt mutatják.

 HOMEOPÁTIA

Az első kezelés után otthon átnézek mindent, gondolkozom a páciensről– az életútjáról, a családjáról, munkájáról, fölállítom a betegségek időbeli sorrendjét. Mindezek alapján találom meg a megfelelő homeopátiás szert, mely a legutóbbi betegségére hat.

Bővebben...:

Pszichoterápia-pszichodráma

Tekintettel arra, hogy a résztvevők nagy része a rendelőben megforduló páciens, a csoportterápia vagy pszichodráma sajátos válfaját művelem. Ebben nagyobb hangsúlyt kap a testi tünetekből ill. testi elváltozásokból kiinduló játék.

Bővebben...:

Gyermek paciensek

Véleményem szerint csecsemőt legjobb, legkönnyebb homeopátiával kezelni – javasolom homeopata gyerekorvos megkeresését, aki az oltásokat is megfelelő időben adja be. Másfél-2 éves kortól lehet kezelni gyerekeket laser-akupunktúrával...

Bővebben...:

Gyakran Ismétlődő Kérdések

Fájni fog?  Hány kezelés kell? Hogyan hat az akupunktúra? Mi a moxázás? Mit csináljak otthon, hogy gyorsabban gyógyuljak?

Bővebben...:

Orvosok számára

Elméleti továbbképzés

 Jártassági vizsgával rendelkező orvosok részére a Semmelweis Egyetem által akkreditált képzést tartok évente 5 alkalommal.

Bővebben...:

Gyakorlati továbbképzés

Minden hónap utolsó péntekén gyakorlati képzést és beteg bemutatót tartok, melynek része a kikérdezés, diagnózis felállítása, megtekintés, speciális szúrási kombinációk.

Bővebben...:

Kiadó rendelők

 Igényesen kialakított, bejáratott rendelőmben szabad kezelő helyiségek kiadók. A gyógyító és oktató központunk a város szívében, a Vígszínház mögött található.

Bővebben...:

Fontos Információ Orvosoknak

 

MEGJELENT!

 dr. SAÁRY KORNÉLIA. AKUPUNKTÚRA- A REPÜLŐ QI MÓDSZERE.

A könyv leírja a qi keringés régi-új szemléletét, az ez alapján végezhető kezeléseket. Foglalkozik a pontok qi keringésre gyakorolt hatásaival,

a szervek kórmintáival, az orvosoknak hasznos önregeneráló gyakorlatokkal stb. A könyv a rendelőben kapható, 16500 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legutóbbi továbbképzés előadásai

  

2020. Január

Bővebben...:

Jogi nyilatkozat

Tisztelt Látogató!

www.drsaarykornelia.hu honlap látogatásával Ön elfogadja az alábbiakban leírtakat, melyeket a honlap üzemeltetője és tulajdonosa önmagára nézve kötelezőnek ismer el.

A honlapot a felhasználók saját felelősségükre használják, a látogatással Ön elfogadja az alábbi feltételeket, melyeket a honlap üzemeltetője és tulajdonosa jogosult bármikor egyoldalúan megváltoztatni. Ön az Interneten keresztül  www.drsaarykornelia.hu oldalról információkat kizárólag személyes használatra tölthet le, jeleníthet meg vagy nyomtathat ki.

Amikor Ön a  www.drsaarykornelia.hu. internetes portáljának oldalait böngészi, egyidejűleg adatot is szolgáltat a társaság számára. Az adatszolgáltatás részben automatikusan (pl. weblap statisztika), részben az űrlapok kitöltésével vagy hírlevél megrendelése útján történik.

A honlap üzemeltetője és tulajdonosa adatkezelése során elkötelezett a személyes adatok védelme és a vonatkozó hatályos törvényi előírások iránt. A honlap bizonyos funkcióinak, szolgáltatásainak elérése adatközléshez - regisztrációhoz - kötött, amely során az adatok megadása önkéntes hozzájáruláson alapul. A honlap üzemeltetője és tulajdonosa az így birtokába jutott adatokat megőrzi, bizalmasan kezeli, kizárólag saját kommunikációjára használja, azokat harmadik félnek nem adja ki, kivéve a jogszabályi kötelezettség illetve hatósági eljárás eseteit. A konzultációkra, képzésekre, szemináriumokra vagy hírlevélre való jelentkezéssel egyidejűleg hozzájárulását adja, hogy ettől a weboldaltól (esetlegesen akár reklámot is tartalmazó) elektronikus levelet fogadjon, valamint kijelenti, hogy az Ön álatal megadott e-mail cím céges használatú. A weblap üzemeltetője nem vizsgálja a kapcsolati ürlap kitöltése során megadott adatok valóság tartalmát. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

A honlap üzemeltetőjét és tulajdonosát, nem terheli felelősség a honlap látogatásával kapcsolatban közvetlenül, közvetetten vagy véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. A honlap üzemeltetője és tulajdonosa által bejegyzett védjegyeket, márkaneveket és domain neveket a honlap üzemeltetője és tulajdonosa írásos engedélye nélkül felhasználni tilos. A honlap üzemeltetője és tulajdonosa által az oldalon elhelyezett bármilyen írásos vagy képi anyag felhasználása csak a honlap üzemeltetőjének és tulajdonosának írásos engedélye alapján engedélyezett.

 

A honlappal kapcsolatos minden szerzői jog a honlap üzemeltetőjét és tulajdonosát illeti.  A honlap üzemeltetője és tulajdonosa a honlappal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.

Gyógyult esetek

Gyógyítóink