Gyógyítóink

Praxisomban gondoskodom felnőttekről és gyermekekről is. A betegek igényeit, és a magam kíváncsiságát is kielégíteni kívánván, kerestem a természetesebb, szelídebb, sok esetben teljesebb gyógyulás...

Gyógyítható betegségek:

 • Azonnali fájdalom- csökkentés, izületi bántalmak
 • Allergiák
 • Egyénre szabott életmód tanácsadás, testsúly csökkentése fül-és test akupunktúrával
 • Helyi fogyasztás, alakformálás: „ elektrolipolízis”
 • Depresszió, pánikbetegségek kiegészítő komplementer kezelése
 • Alvászavar, klimax kezelés akupunktúrával
 • Bélgyulladások gyógyítása
 • Melléküreg gyulladások kezelése
 • Pajzsmirigy rendellenességek
 • Érrendszeri problémák
 • Stroke utáni felépülés

Kezelés másképpen...

...komplexen. Az érdeklődővel, avagy beteggel való találkozásunk első alkalommal hosszúra nyúlik. Ismerkedésünk, alapos kikérdezéssel kezdődik, mely nem felesleges kíváncsiskodás, hanem a bajok (problémák) feltérképezése, eredetének, gyökerének megkeresése. Fontos számomra az Ön hangja, mozdulatai, a bőre színe, tapintata, a tekintete, elnyomott mosolya, melyek számomra „szerjelző” értékűek.

Az elmondott élmények, megélt események, de igazán nem tudatosult tapasztalatok fontosak a gyógyítás szempontjából. Ezek adják meg számomra, és sokszor ott, és akkor a páciens számára is, a kezelendő, rögzült problémát, a hibásan irányító, beivódott gondolatsort, ami elsőre akármilyen furcsának hangzik is, gyötrő fájdalmakat, betegségeket hívhat be az életünkbe.

A betegségeket figyelmeztetésként megélni hasznosabb számunkra, mert azt jelzik: éld tudatosabban az életed. A megértéssel pedig, a gyógyulás felgyorsul.  

Kérem, ne találja furcsának, ha rákérdezek gyerekkorára, születésére, szüleire – a megismert adatok meghatározóak a későbbi betegségek kialakulásában.  A diagnózis pontos felállításához a hagyományos és kínai orvostudomány módszereivel közelítek. Van mikor eszközöket is használok állapotfelmérések során, inkább csak akkor, ha nagyfokú hiányállapotok meglétére van gyanúm, mert annak korrigálásával, a gyógyulás gyorsítható. Az első kezelés után, magamban hordozom a beteget, gondolkozom a páciensről– az életútjáról, a családjáról, munkájáról, jön a ráhangolódás. Mindezek alapján megtalálom az odaillő, homeopátiás szert vagy szereket, az adott szituációra, illetve adott alkatra „felelő” szert. A kontroll, újabb értékelés két-három hónap elteltével történik, és az eredménynek szerint módosítunk a kezelésen. Sokszor a hagyományos orvoslás szerint nem gyógyítható betegségeknél is sikerül eredményt elérni (pl. autoimmun betegségek megléte).

A homeopátiás szerek kiválóan hatnak elsősorban negatív, rögzült romboló érzelmek megszüntetésére (félelem, szégyen, sértettség, harag), de jól működnek gyulladásos váladékok kiürítésében, méreganyagok (nehézfémek), allergizáló anyagok eltávolításában is – így lehetővé válik a sok nyáktermeléssel járó betegségek – allergia, asztma, bélgyulladások- sikeres kezelése.

Az „I-Health” állapotfelmérő rendszert (eszközt) használhatok kiegészítésképpen a diagnózis felállításához. Az eszköz mérései, a kínai orvoslás törvényszerűségein alapszanak. Jól láthatóan kimutatja a szervezetben rejlő energiablokkokat, energiaáramlási zavarokat, melyek az öngyógyulást akadályozzák. Eszközünk előre jelezheti, valószínűsíti, hogy milyen megbetegedések megjelenése várható, tartós, maradandó energia áramlási zavar esetén.

A komplex kezelésbe beletartozik még, a hiányállapotok(ásványianyag, vitamin, hormon, stb.) kimutatása után, a gyulladások( gócok) megszüntetése. Az akupunktúrás kezelés, ilyenkor kiegészül eszközös kezeléssel is (Zappelés), ami egy időben, történik. Az évekig, évtizedekig meglévő rejtett gócok, a szervezetet energetikailag lemerítik, (káros gombák, baktériumok, paraziták), allergiákra, daganatos betegségekre, hajlamosíthatnak. Időben ajánlott ezekre, illetve a megszüntetésükre, időt és figyelmet fordítani.

Ezek a kezelések a páciens energia keringését beindítják – tűkkel az eredeti folytonos energiaáramlás beindul, majd többszöri ismétléssel stabilizálhatóvá válik. Az eredeti, jól működő rendszer állandósul, ami azt jelenti, hogy a beteg egyre hosszabban érzi magát erősebbnek, lendületesebbnek. Tehát akupunktúrával az energiakeringést lehet befolyásolni, mely rögtön maga után vonja a vérkeringés megváltozását. A jótékony hatásokat jelentősen lehet fokozni, sebészi felszívódó fonal,  bőr alá történő beültetésével, ami természetesen, csak meghatározott akupunktúrás pontokban történik.Ezzel a módszerrel lehetővé válik, hogy elegendő a páciensnek, három hetente  akupunktúrás kezelésre jönnie. Hatásában viszont, ez azt jelenti számára, mintha három hétig naponta akupunktúrás kezelésben részesülne. Ennek a kezelésnek rendkívül intenzív, és tartós hatása van. Ezekkel a terápiákkal, minden olyan testi betegség kezelhető, amely nem jár komoly anatómiai elváltozással, nincs szükség operációra. Sok immungyengeség, allergiás állapot kialakulásáért a megbomlott harmonikus energiakeringés, a tartósan gátolt, rendezetlen blokkolt energiaáramlás szerepel okként, ami tartósan, évtizedekig fenn állt. Nagyszerűen megoldhatók, azaz feloldhatók ezek a blokkok. Agyvérzések utáni bénulások kezelésére kiválóan alkalmas ez a terápia.

A gyermekek kezelése teljes mértékben fájdalommentesen, lézeres kezeléssel történik. Gyermekkorban a tartósan meglévő gócok, rejtett melléküreg gyulladások, allergiára hajlamosítanak, illetve az immunrendszert állandóan gyengítik. A felnőtt életkorra is megmaradó melléküreg gyulladások, sokszor eredendő okai a gyulladásos krónikus emésztőszervi megbetegedéseknek, az állandóan visszatérő allergiáknak, izületi panaszoknak.  Felnőttkori krónikus megbetegedések előzhetők meg, ezeknek a gyermekkorban történő megszüntetésével (antibiotikumok nélkül) fájdalommentesen.

Kezdjük a kezelést egy alapos beszélgetéssel.

 

Végzettségem:

1986-ban végeztem a SZOTE Általános Orvostudományi Karán

Szakterületeim:

 • Csecsemő és Gyermek gyógyászat szakvizsga
 • Felnőtt Háziorvosi szakvizsga
 • Foglalkozás Egészségügyi szakvizsga
 • Akupunktúra, Hagyományos Kínai Medicina szakvizsga

 

Elérhetőségeim:

tel.: +36 30/2268111

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

www.valumed.hu