Orvosok számára

Webes és navigációs megjelenés

Felkerülési lehetőség az orvosinfo honlapra és egyéb szolgáltatások

Üzemeltetőnk jelenleg az orvosinfo.com-ot szeretné komolyabban bővíteni természetgyógyász és holisztikus gyógyítókkal, módszerekkel, cégekkel, mert a tavalyi évben igencsak megnőtt keresőink között az érdeklődés az alternatív gyógymodokkal kapcsolatosan.  A honlap igen keresett, vezetőnek számít, jelenleg is több mint 8000 magánorvos szerepel már adatbázisunkban. Ennek keretében küldöm Önnek akciós ajánlatunkat

 

Az idei évtől, a következő kedvezményes ajánlattal tudunk szolgálni Önöknek, ami a következő  szolgáltatásokat tartalmazza:

 

- A www.orvosinfo.com való megjelenést, (Budapest vezető cégei között tartanak számon minket)

- GPS megjelenítést biztosítunk a Magyar Térképészeti Egyesület által, ami 30 kilométeres körzetben kijelzi az önök cégét az arra járóknak mobil telefonon és GPS rendszeren keresztül is elérhetőséggel és szolgáltatósokkal együtt! Bármelyik navigációs készülékkel kompatibilis.

- Google Maps megjelenítés, amin megjelenik az Önök cége pontos címmel kijelezve, illetve térképpel. (akár több telephely megadása is lehetséges)

- Google index szolgáltatás, amivel az önök cége magasabb találati helyre kerülhet a legnépszerűbb keresőben,  nyolc kereső alapján, ahol érdemes az egyedi szolgáltatásaik neveit megadni, mert sokan nem konkrétan név alapján, általuk ismert éttermet keresnek. Ezekkel a keresőszavakkal kiemelhetik a tömegből a vállalkozásukat, egyedi szolgáltatásaikat a rákeresések között. Így célközönségüket egyszerűen és specifikáltan el tudják érni.

- Ügyfélkapu, ami egy mini web lap, ahol ön módosíthatja a megjelenését bármikor, saját kezűleg (felhasználó barát módon), egy kapu kód segítségével amit tőlünk megkap a nap 24 órájában, 1perces videót tölthet rá, álló mozgó képet, fényképeket, számos szöveges tartalmat, mintha csak az e-mail fiókjába lépne be és írna egy levelet. Ezért  nem kell a web karbantartónak fizetnie, saját maga könnyedén tudja elérhetővé tenni akciós ajánlatait, általános és egyedi szolgáltatásait.

- Üzleti ajánlat küldő rendszerünk is van,így 18000 cégünk kapcsolatban lehet egymással. Ami azt jelenti,hogy Ön elküldi az ajánlatát, amit mi továbbítunk a többi cég felé szakmába vágóan.

 

 

Ennek a díja, új ügyfeleknek 64.000 Ft.+áfa lenne, de most holisztikus és természetgyógyászoknak szóló akciónk keretében

3 évre 20.000 Ft.+áfa a díja,természetesen ez egy egyszeri befizetés a 3 év folyamán.

 

Visszajelzését várva, tisztelettel:

Békefi Ilona Katalin

ügyfélkapcsolati manager

medical marketing osztály

Tel.: 0630/3870603

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

A szerződéskötés Önnek semmilyen kényelmetlenséggel és plussz költséggel nem jár, futárunk (RoyalSprint) a megbeszélt időpontban és helyen átadja Önnek a számlát, valamint aláírt szerződését, nála tudnak fizetni és aláírni egyaránt.