XIII. Budapest, Radnóti u. 21/b. info@drsaarykornelia.hu +36(1) 329-58-79
Gyógyítóink

dr. Medgyesi Eugénia

Akupunktúrás orvos, bőrgyógyász - kozmetológus. Számos bőrbetegséget kezel sikeresen akupunktúrával, de mint a hagyományos kínai orvoslásban járatos orvos, természetesen más betegségeket is gyógyí...

Akupunktúrás orvos, bőrgyógyász –kozmetológus

1984-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 1988-ban szerzett szakorvosi képesítést bőrgyógyászatból, kozmetológiából. 1989 óta foglalkozik akupunktúrával, 1990-ben jártassági vizsgát tett a Haynal Imre Orvostovábbképző Egyetemen, majd hagyományos kínai orvoslást tanult /1991-1994/ Paul F. Völgyesi-től.

1984-1999-ig főállásban bőrgyógyászként dolgozott a Szent Imre Kórház Bőrgyógyászati rendelőjében, mellette, 1990-től akupunktúrás rendelése is volt. 1999-2007-ig a Szent István Kórház Akupunktúra szakrendelőjében dolgozott főorvosi beosztásban. 2006-tól tanárként részt vesz az akupunktúrás orvosképzésben. 2007 óta magánorvosként tevékenykedik, mint akupunktúrás orvos és bőrgyógyász.

Szakmai hitvallása a két orvoslás - nyugati és keleti – összehangolása. Véleménye szerint a két orvoslás nem alternatívája egymásnak, egyik a másikat kiegészítheti.

Számos bőrbetegséget kezel sikeresen akupunktúrával, de mint a hagyományos kínai orvoslásban járatos orvos, természetesen más betegségeket is gyógyít, mint pl.: mozgásszervi, emésztőrendszeri, nőgyógyászati, urológiai, bizonyos pszichés eredetű problémákat.

Alkalmazza kezelései során a lágylézer therápiát, moxibuszciót, fülakupunktúrát, mágneskezelést, homeopátiát kiegészítő gyógymódként.

Akupunktúra dióhéjban c. cikksorozata elolvasható az alábbi weboldalon: http://home.hu.inter.net/~medgyes/

e-mail: medgyes@hu.inter.net

Betöltés...