XIII. Budapest, Radnóti u. 21/b. info@drsaarykornelia.hu +36(1) 329-58-79
Páciensek részére

Gyakran Ismétlődő Kérdések

Fájni fog?  Hány kezelés kell? Hogyan hat az akupunktúra? Mi a moxázás? Mit csináljak otthon, hogy gyorsabban gyógyuljak?

Gyakran feltett, ismételt  kérdések:

Fájni fog? – Először biztosan, de kibírható a fájdalom. Ahogy a kezelések hatására lazulnak ki  a szövetek, csökken a fájdalom, majd megszűnik, és könnyed-jó érzést kelt a kezelés.Egy idő múlva a bevitt energia már nem a lazítást szolgálja, hanem erőteljesebben működik minden szerv, szövet-izom- amitől úgy érzik, jóval több az energiájuk, s mintha visszamentek volna az időben- fiatalabbnak érzik magukat.

Hány kezelés kell? – Attól függ, milyen régi a panasz. 3-4 hete kezdődött betegségnél 1-2 kezelés elég. 10-20 éve fennálló, több szervrendszer megbetegedését okozó panaszok esetén 4-5 kezelés kell, hetente egyszer, majd 2-3 hetente egyszer még legalább 5 kezelés, néha több is ahhoz, hogy stabilan, maradandóan jól legyen. Néha szükséges évente négyszer, adott időpontokban megerősítő kezelés.

Hogyan hat az akupunktúra?A szervezet energiakeringésére hat, mely percek alatt maga után vonja a vérkeringés megváltozását is. Lehet vele szöveteket lazítani, gyulladást csökkenteni, szerveket feltölteni energiával. Így rugalmasabbak lesznek az izmok-inak, ami kihat az izületekre is. Élénkül a vérkeringés, oda is jut, ahol eddig alig volt, nagyobbakat tudunk lélegezni, jobban működik az agyunk, mélyebben alszunk...

Mi a moxázás? – Melegítő kezelés, mellyel a kihűlt, rossz keringésű szövetekben szervekben javítjuk a vérellátást, telítjük energiával.

Mit csináljak otthon, hogy gyorsabban gyógyuljak? – Szinte mindig adok tanácsokat arra vonatkozóan, hogy alkata és betegsége figyelembe vételével milyen ételeket egyen, milyen fűszereket használjon, hogy melegítse magát, milyen mozgásgyakorlatokat végezzen, hogy aludjon... végül hogy éljen, hogy ne legyen könnyen beteg.

Betöltés...